Teams

Samen kom je verder! TRAICO helpt je team betere resultaten te halen door anders naar elkaar te leren kijken.

Arbo training

Wat is de Wet Verbetering Poortwachter en hoe ga je om met verzuim? Welke rollen zijn er te onderscheiden en wat is de invloed van gedrag? Leren hoe je het verzuim in je organisatie duurzaam omlaag krijgt? We vertellen je er graag meer over!

Meer weten over onze Arbo trainingen?

Communicatie training

Leren communiceren heeft vooral te maken met goed kunnen luisteren! In onze communicatie trainingen nemen we je met in alle technieken, methodes en stijlen die van belang zijn bij zorgvuldige en correcte communicatie. Daarbij passen we de theorie direct toe in praktische situaties.

Meer weten over onze Communicatie trainingen?

Samenwerken in Teams

Alleen ga je sneller, samen kom je verder! Welke aspecten spelen een rol in samenwerking? En hoe verhoudt jouw gedrag zich tot dat van een ander? Stappen jullie vaak in dezelfde valkuil en heb je onvoldoende het gevoel dat je samen verder komt? Traico neemt je mee in de belangrijkste elementen die bij samenwerken een cruciale rol spelen én hoe jij daar invloed op hebt!

Meer weten over onze programma samenwerken?

Lifestyle training

Wil je weten hoe je het beste rendement uit jezelf kan halen? Volg dan het Lifestyle programma van Traico. We nemen je via een intensief programma mee op alle onderdelen die maken dat persoonlijk rendement het beste tot z’n recht komt!

Meer weten over onze Lifestyle trainingen?

Management training

Managen van een team begint bij managen van je zelf. Traico heeft een leiderschapsprogramma ontwikkelt welke je meeneemt in de belangrijkste elementen die je helpen een goed leider te zijn. Weten hoe je jezelf kunt ontwikkelen als leider? We informeren je graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek!

Meer weten over onze managementtrainingen?

HR training

In elke organisatie vormt HR en personeelszaken het kader welke medewerkers ondersteunt hun werk goed en met plezier uit te kunnen voeren. Traico heeft haar jarenlange kennis vertaalt naar een intensief programma wat zowel de ‘harde’ kant als de ‘zachte’ kant inzichtelijk maakt zodat je medewerkers perfect in staat zijn om dat te doen waar ze voor zijn aangenomen!

Meer weten over onze HR trainingen?