Waarom TRAICO

Ons uitgangspunt is altijd denken en handelen vanuit mogelijkheden. Dat zorgt ervoor dat mensen, teams en organisaties verder komen dan ze zelf voor mogelijk houden.

Waarom TRAICO

Wij geloven dat het potentieel van mensen verder gaat dan kennis en kwalificaties. Vanuit die overtuiging richten wij ons op context, verhoudingen en het potentieel van mensen en organisaties. Ons doel is te laten zien dat doen wat je leuk vindt veel meer oplevert.

Ons uitgangspunt is altijd denken en handelen vanuit mogelijkheden. Dat zorgt ervoor dat mensen, teams en organisaties verder komen dan ze zelf voor mogelijk houden.

De oprichters van TRAICO hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen, begeleiden en ondersteunen van individuele medewerkers, teams en organisaties op operationeel, tactisch en strategisch niveau in een (inter)nationale omgeving. Pas toen we besloten om alleen nog dat te doen wat we leuk vonden is TRAICO ontstaan. Het gevolg is honderden ontwikkeltrajecten die we met veel plezier en succes hebben kunnen afronden. Het resultaat? Mensen, teams en organisaties die doen waar ze goed in zijn, aansprekende resultaten halen maar bovenal elke dag plezier hebben in dat wat ze doen.

De enige vraag die wij voor jou hebben? Hoe kunnen we je helpen?

Wat mag je verwachten?

Wanneer je ons inschakelt zijn we helder over onze kernwaarden. We zijn eerlijk, duidelijk en doortastend. Dat helpt om duidelijk te krijgen waar te beginnen, wat het gezamenlijke doel is en hoe daar te komen. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Zo zijn we in staat om het beste resultaat te halen uit het vertrouwen wat we krijgen. De route is altijd hetzelfde. We doen het voor, we doen het samen en jij doet het uiteindelijk zelf! Dat maakt dat we zo snel mogelijk overbodig zijn en dat betekent dat we geslaagd zijn in wat we doen. Want uiteindelijk gaat het om duurzaam zelfstandig het eigen potentieel benutten!

Onze klanten

TRAICO werkt op vertrouwensbasis voor haar klanten. Altijd op de achtergrond en faciliterend. Voor een honderdtal internationale klanten zijn de afgelopen jaren verschillende trajecten uitgevoerd die tot resultaat hebben gehad dat medewerkers, teams en organisaties effici├źnter resultaten hebben geboekt. Weten hoe? Wij laten graag zien welke klanten hebben geprofiteerd van de inzet van TRAICO.